Er du vild med fremtiden? Arbejder du med at få succes med ideer og forretningsmodeller? Vil du gerne kunne skabe overblik i kaos og være den visionære skaberkraft blandt vennerne? Hos Future Navigator kan du blive en del af et nyt online træningsfællesskab, der gør dig i stand til at spotte fremtiden og træffe langt bedre beslutninger i din virksomhed.  

Det kan virke uhåndgribeligt at skulle tænke nyt og skabe forandringer, der matcher fremtidens behov. Men der er hjælp at hente. Fremtidsforskerne i Future Navigator har specialiseret sig i at hjælpe professionelle aktører med at finde vej i fremtidsjunglen og navigere indenfor områder, der umiddelbart kan være svære at få greb om.

Bag Future Navigator står et erfarent team af fremtids-trænere og foredragsholdere bl.a. Liselotte Lyngsø, Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard.

Forløbet foregår online med streaming af live-events, adgang til personlig eksperthjælp samt forskellige professionelle trendværktøjer. Alt, hvad du skal bruge for at navigere i netop de fremtidsudfordringer, som du står over for lige nu.