Er du vild med fremtiden? Arbejder du med at få succes med ideer og forretningsmodeller? Vil du gerne kunne skabe overblik i kaos og være den visionære skaberkraft blandt vennerne? Hos Future Navigator kan du blive en del af et nyt online træningsfællesskab, der gør dig i stand til at spotte fremtiden og træffe langt bedre beslutninger i din virksomhed.  

Det kan virke uhåndgribeligt at skulle tænke nyt og skabe forandringer, der matcher fremtidens behov. Men der er hjælp at hente. Fremtidsforskerne i Future Navigator har specialiseret sig i at hjælpe professionelle aktører med at finde vej i fremtidsjunglen og navigere indenfor områder, der umiddelbart kan være svære at få greb om.

Bag Future Navigator står et erfarent team af fremtids-trænere og foredragsholdere bl.a. Liselotte Lyngsø, Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard.

Forløbet foregår online med streaming af live-events, adgang til personlig eksperthjælp samt forskellige professionelle trendværktøjer. Alt, hvad du skal bruge for at navigere i netop de fremtidsudfordringer, som du står over for lige nu.

Kom med i den gratis gruppe på facebook, hvor du får smagsprøver på uddannelsesforløbet hos Future Navigator, kan stille spørgsmål og møde andre, der lige som dig, er fans af fremtiden.

Vil du vide mere? Læs mere om træningsfællesskabet hos Future Navigator her.