Skammer du dig over dine fire jobskift? Og over at du var et enkelt sted mindre end fire år? Eller kigger du skævt til ’job-hopperen’ til jeres jobinterview? Tiden, hvor du skal skamme dig eller kan dømme andre ’ude’ på grund af deres job-hopperi, er ovre. Forskning viser, at unge generation Z’ere forventes at have 10-14 job, inden de fylder 38 år. Unge er ovenikøbet stolte af at være ’professionelle job-hoppere’ og ser det som en fordel.

Af Soulaima Gourani

To anerkendte professorer fra Stanford University har lige nu kæmpesucces med deres kursus ’Designing Your Life’. De benytter den klassiske ’design thinking’ som metode. Hvis man kan designe et produkt, kan man også designe et liv. Faktisk er deres klasser en historisk succes.

Aldrig før har et kursus på Stanford University været så overtegnet. Hvorfor? Fordi der er massiv efterspørgsel. Der er et umætteligt behov. Og fordi, som Washington Post for noget tid si

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.