Tid er den knappeste ressource i det moderne menneskes liv. Det mest dyrebare vi kan investere i. Og i takt med at arbejdstid og fritid er smeltet sammen, føles det absolut ikke, som om vi har fået mere af den.

Af Anne Glad og Johan Damgård

Vi har besluttet, at der er 168 timer på en uge. Det er sådan, vi måler og inddeler vores tid. Og vi kan måle det enkelte sekund ned til 17. decimal. Men samtidig har vi mistet grebet om tiden. Vi føler, at den smuldrer mellem hænderne på os, og at vi aldrig kan få nok. I dette spænd mellem den præcise tid og den elastiske tid åbner der sig nye veje ind til forbrugerne. Udfordringerne for det moderne, tidspressede menneske kan omsættes til forretning.

Du kommer til at investere 15 minutter af dit liv på at læse denne artikel. Tid, som du aldrig får igen, og som du på nuværende tidspunkt ikke aner, om er givet godt ud. Og efterfølgende risikerer du oven i købet at have lyst til at bruge yderligere 15 mi

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.