Denne artikel handler om hoteller – vilde hoteller. I de glade ’charter-dage’ var hotellet et sted, hvor man bare overnattede. Men sådan er det ikke længere. I dag tilbyder hotellerne unikke og anderledes oplevelser, så de bliver selve destinationen for vores rejse. Men hvad er det egentlig, vi søger gennem disse oplevelser? Og hvorfor er det ikke længere nok bare at tilbyde en overnatning?

Af Mads Arlien-Søborg

Du kender det sikkert. Når vi skal på ferie, er det første spørgsmål, vi helt naturligt stiller: Hvor vil vi gerne hen? Men i dag er det ikke det rigtige spørgsmål at stille. ’Hvor’ er ikke længere det vigtige. Destinationen i den gamle betydning er ikke det primære mål. Det vigtige er derimod at spørge ind til: ’Hvorfor’ og ’hvordan’ vi vil rejse?

Så når man bestemmer sig for sin ferie, flyttes fokus, og spørgsmålene, man stiller sig selv, bliver: Hvad vil jeg have ud af min ferie? Hvad kan jeg selv tilbyd

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.