Til den skingre lyd af livets vilde ridt i hamsterhjulet funderes der en stille stund over, hvor kedsomheden blev af, og hvorfor alt skal være nyt, spændende og hurtigt. Når selv gang foregår i let løb, bliver man forpustet. Eller dejser om. Altså medmindre man når at stå af ræset inden og lærer at kede sig. Kedsomhed er nemlig den nye og hotte trend.

Af Louise Byg Kongsholm

Aflæsning af tidsånden er en spændende disciplin og giver ofte et lettere provokerende billede af det liv, vi har fået spændt ud på en snorlige balancebom foran os. Hvornår har du sidst observeret din egen og din omgangskreds’ adfærd og perspektiveret observationerne?

Hvis du skal være helt tidsåndsmæssigt korrekt, så ser dit forsøg på balance mellem et liv i overhalingsbanen (fast) og afstressende afslapning (slow) nogenlunde sådan her ud: Du køber de sunde variationer af convenience-maden ind på hverdagene og får familiemiddagen overstået i en ruf,

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.