Årstidens råvarer direkte fra naturen, ingen elektriske hjælpe-midler og stjernekokke fra hele Europa. Native Cooking er en ny, international konkurrencedisciplin, som løber af stablen hvert år i slutningen af maj på Lolland. Konkurrencen er et ud-tryk for en spændende gastronomisk trend, som i en tid fyldt med teknologi har fokus på naturen og essensen i at tilberede mad med ild, vand, lokale råvarer og smagsgivere fundet direkte i naturen.

Af Laura Sofie Toftdahl

Sensommeren og det lune vejr betyder, at urter, bær, svampe og blomster skyder frem, og mange af disse råvarer kan samles i naturens spisekammer og anvendes i køkkenet. Tendensen, der bliver kaldt ’native cooking’, er en superaktuel madtrend, som også var omdrejningspunktet, da stjernekokke fra hele Europa mødtes i slutningen af maj ved årets ’Native Cooking Award 2016’ – en international ’back to nature’-kokkekonkurrence med deltagelse fra Danmark, Sverige, Frankr

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.