Bill Gates sagde engang: ”Jeg har en idé, og det er at skabe den første mikro-computer-softwarevirksomhed i verden.” Den idé var springbrættet til hele Bill Gates’ succes.

En idé er et godt udgangspunkt for at opnå succes inden for et givent område. Om det så er at starte en virksomhed, ændre verden eller bare at beslutte sig for, hvor man skal spise frokost. Spørgsmålet er: Hvordan kommer folk på de fantastiske idéer, som ændrer deres liv og ofte også verden?

Den gode nyhed er, at idéer ikke opstår på magisk vis, og du behøver ikke at være kunstnerisk eller kreativ. Mange af verdens bedste idéer kommer fra helt almindelige mennesker, som laver meget simple ting. Så her er fem simple måder, hvorpå du også kan få en super, livsændrende idé:

1. Hav et problem, simpelthen

Idéer er i virkeligheden løsninger på problemer, så for at komme på en super idé hjælper det at have et problem. Iværksætteren Sky

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.