Nyeste udgave af TID & tendenser

Det fysiske tidsskrift TID & tendenser udkommer 4 gange årligt og du kan her læse indholdsfortegnelsen for den nyeste udgave af TID & tendenser. Hver udgave indeholder ca. 13 artikler om relevante trends. Alle disse artikler kan du selvfølgelig også læses online, som en del af dit abonnement.

Køb abonnement og få adgang til alle fordelene

Bestil abonnement

TID & tendenser no. 4, 2017

Fritænkernes bud på 2018
Hvad mon det nye år byder på? Fritænkerne i pej gruppens tænketank, Fremtidstanken, kommer hver især med deres helt eget bud på 2018.

*** TEMA: DANMARKs potentiale

Se mulighederne i Forkantsdanmark
Marianne Trier Josefsen belyser en ny undersøgelse, der går tæt på de 1,4 millioner købestærke forkantsdanskere, som er bosat i det yderste af Danmark.

Dansk deleøkonomis tigerspring i 2017
Ann Lehmann Erichsen ser nærmere på deleøkonomien i Danmark, som i dag appellerer bredt såvel geografisk som aldersmæssigt.

Danmarks spirende iværksættermani
Forholdene for iværksættere er blevet bedre på en række vigtige fronter i de seneste år. Det betyder ifølge Lars Tvede, at iværksætteriet for alvor spirer.

Grib mikrofonen
Det at kunne kommunikere godt, sjovt og effektivt er et nøglebundt, der åbner mange døre. Anne Skare Nielsen og Soulaima Gourani løfter sløret for de bedste nøgler.

Disrupt!
Drevet af den teknologiske udvikling og globalisering har tiderne aldrig skiftet så hurtigt som nu. James Bidwell giver et indblik i nogle af de væsentligste innovationer.

Get to next
I dag er det vigtigere end nogensinde at reagere hurtigt på nye trends for at fastholde en konkurrencemæssig fordel, vurderer Andrea Kates.

Kære bestyrelse, gå ikke glip af fremtiden
Kom noget mere ud, og tag ansvar i verden. Det bør ifølge Astrid Haug og Anne Skare Nielsen være agendaen for fremtidens bestyrelser.

Stresskulturen – og hvordan vi beskytter os mod den
I en tid hvor flere oplever stress, har vi brug for flere, der ’kan klare mosten’. Frans Ørsted Andersen sætter fokus på begrebet robusthed.

Mework, not teamwork
Vi fravælger i stigende grad holdsport og prioriterer i stedet individuelle træningsformer. Jill Hawkins spørger, om vi er blevet mindre sociale?

*** FRIHED som trendinspiration

Frihed – i et historisk og æstetisk perspektiv
Mads Arlien-Søborg tager favntag med friheds-begrebet. Frihed kræver ofre, og det er ikke noget, der er givet, men noget man har kæmpet sig til.

pej trend AW 18/19: Power to the people
Frihed er et vigtigt begreb i forståelsen af fremtidens forbrugere, og det er omdrejningspunktet for trendtemaerne til sæsonen AW 18/19, som Pernille Kirstine Møller præsenterer.

Spiser Coding-kids og Storysharers broccoli?
Med udgangspunkt i trendrapporten ’pej kids’ stiller Pernille Kirstine Møller skarpt på nye tendenser inden for fødevarer og emballage til børn.

TT 04 2017

Læs TID & tendenser no. 4, 2017 online
(Kræver abonnement)

Tidligere udgivelser

Med dit login kan du også se indholdsfortegnelsen af udgivelserne fra de forgående år og læse TID & tendenser der, hvor du er, på din smartphone og tablet.

Nyheder fra TID & tendenser?

Tilmeld dig den ugentlige nyhedsmail og få relevante trends og tendenser direkte i din indbakke.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.