Læs artiklen i e-pages her

Glem idealet om det hele menneske; den skabning, der er i zen med sig selv og sine omgivelser og altid lyser af indre ro. Næh – sats i stedet på at være det multimenneske, du garanteret allerede er og forfølg i stedet dit livsformål… gerne i siksakkurs. Det er nemlig det smarteste i en hyperkompleks verden!

Alt for tyk, prustede den neongrønne vest sig ind i kupeen med en lang metalkasse i hænderne. Baksede rundt med den i noget tid, fik den endelig lagt op i hattehylden og gik ud af kupeen igen, for lidt efter at komme anstigende med en enorm kuffert, som han muflede rundt med, indtil også den havde fundet en form for hvilested. Endelig brasede han ned i sædet overfor mig. Åndede tungt. Jeg spurgte, hvad der var i kassen. ”Et gevæærrr! Nu’ det bleeven skuuudt ind!” Det viste sig, at han var jæger oppe nordpå i nærheden af Polarcirklen og j

Hovsa…

Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.