Flere og flere spiser færdigretter og takeaway. Den udvikling har været markant i bl.a. USA i lang tid, mens udviklingen i Danmark har været langsommere. Men normerne er i opløsning, og det vil også gå ud over køkkenet herhjemme. På en gavnlig måde, måske.
Samtalekøkkener i stedet for madlavningskøkkener
Vi har talt om trenden i et stykke tid i Danmark. Flere og flere får samtalekøkkener, der netop hedder det, fordi de bliver brugt til samtaler i stedet for madlavning. Travle karrierefolk har ikke tid til at lave mad til hverdag, så samtalekøkkenet bliv
Denne artikel kræver login.
…Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.
Flere artikler
Retail/E-tail
10 forudsigelser for retail i 2023+
Forbrug
3 hurtige til Julie Schoen
Trends & designGratis artikler
Hvilke muligheder er der i Web 3.0?
Kommunikation & marketing