I den trykte udgave af TID & tendenser nr. 2 2017 præsenterede artiklen ’Det store pulstjek’ nogle af de herskende fødevaretrends i Norden. Her serverer vi yderligere to markante food trends; Micro Functional og The Alternatives.
MICRO FUNCTIONAL
Kort beskrivelse:
En banebrydende opdagelse inden for videnskaben omkring betydningen af tarmbakterier er omsider så småt ved at vise sig i spisevanerne i Norden, og der bliver fermenteret, drukket kombucha og snakket om naturlig gæring på de hippe restauranter og blandt firstmoverne. Det næste sundhedsdomæne er tarm-bakterierne, for efter sigende skulle de kontrollere alt fra vores humør til vores kropstype og velbefindende. Med andre ord er der tale om et helt nyt uopdaget land for sundhedsentusiasterne.
Hvor ligger den på en trendkurve?
FÆNOMEN
Hvilken udvikling spås denne trend de kommende år?
I Whole Foods USA kan der f
Hovsa…
Denne artikel kræver login. Er du allerede abonnent på TID & tendenser, kan du bare logge ind herunder. Er du ikke abonnent kan du få et abonnement lige her.
Flere historier
28/01/2021
En optimistisk nøglefarve til SS 21
21/01/2021
Sådan ser fremtidens arbejdsmarked ud
21/01/2021
1 sæson, 2 foredragsholdere, 3 timer
20/01/2021
Hvad bliver de største medietrends i 2021?
14/01/2021