Tidsånd, samfund, forbrug og livsstil

Selv om fremtiden synes fjern, og vi er famlende overfor den, så er den ikke farlig. Med viden om, hvor de store udviklingskurver er på vej hen og med små tegn på, hvordan fremtiden kommer til at se ud, så er det muligt at flytte og forberede både individer og organisationer. Derfor er et tidsskrift som TID & tendenser relevant læsning for dig, der gerne vil vide mere om fremtiden – på både kort og langt sigt.

TID & tendenser kan være din værktøjskasse med indsigter og viden

TID & tendenser er til dig, der arbejder professionelt med innovation, produktudvikling, strategiarbejde, analyse og formidling. TID & tendenser leverer netop det, som du har behov for, når du skal udvikle din forretning: Et annoncefrit univers med viden og indsigt samt et solidt fundament til at vælge en retning og stå ved din mavefornemmelse.

Bliv klædt på til at tage beslutninger om din forretnings fremtid

TID & tendenser holder dig opdateret på nye trends inden for medier, kommunikation, marketing, ledelse, strategi, livsfaser, generationer, sundhed, fødevarer, kultur, retail og meget mere.
Du bliver klædt på til fremtiden med inspirerende og perspektiverende artikler om innovative og fremtrædende tendenser.

Blandt skribenterne til TID & tendenser er:

Alexandra Krautwald · Anne Glad Wagner · Anne Skare Nielsen · Emilia van Hauen · Flemming Birch · Jakob Holst Mouritzen · Jesper Bo Jensen · Johanne Birn · Johannes Andersen · Julie Daugaard · Kristoffer Okkels · Lars Tvede · Louise Byg Kongsholm · Louise Orbesen · Mads Arlien-Søborg · Martin Lindstrøm · Ole E. Andersen · Pia Hauge · Steen Hildebrandt

Hvad er TID & tendenser?

TID & tendenser er et unikt og perspektiverende tidsskrift med fokus på tidsånd, samfund, forbrug og livsstil på tværs af brancher. TID & tendenser består af:

 • Fire årlige trykte udgivelser af TID & tendenser
 • En ugentlig nyhedsmail med opsamling på aktuelle tendenser
 • Et stort online artikelarkiv med søgefunktion

Hvad får du som abonnent?

 • Fire årlige trykte udgivelser af tidsskriftet TID & tendenser og fem logins til tidogtendenser.dk
 • En årlig udgivelse af pej gruppens bog Retail Mega Mag (april)
 • Et stort online artikelarkiv med søgefunktion
 • En ugentlig nyhedsmail med opsamling på aktuelle tendenser
 • Gratis adgang for én person til et årligt Kick Off-seminar i Herning, København eller online via Zoom

Bestil abonnement

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig med bekræftelse på din bestilling og mere information om, hvordan du kommer godt i gang.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Prisen på et årsabonnement er 3.100 kr. ekskl moms

Vil du se alle fordelene ved et abonnement, så læs mere her >

Har du spørgsmål til abonnementet, er du velkommen til at kontakte os på support@pejgruppen.dk eller på tlf. (+45) 97 11 89 00.

Det siger abonnenterne

”Jeg tjekker ofte artikelarkivet i TID og tendenser, når jeg researcher eller søger inspiration til en ny opgave. Både på fødevarer og detailhandel er de formidable til at samle de seneste globale og lokale trends.”

– Anne Glad
Selvstændig konsulent

”Tidsskriftet og nyhedsmailen fra TID & tendenser giver mig indsigt til at forstå tidsånden og forbrugeradfærden, og så er marketing-trends altid brugbare. Mit levebrød er at hjælpe virksomheder med at få et solidt kendskab til deres målgrupper. Derfor har TID & tendenser stor værdi for mig. Jeg bruger generelt min viden fra pej gruppen til at være på forkant med udviklingen, til inspiration og til at perspektivere kundegrupper.”

– Dorthe Noe
Målgruppespecialist og ejer, Noehow

”Jeg læser TID & tendenser for at få inspiration, fornyet viden og andre vinkler. Det er velskrevne, tankevækkende artikler, og man finder ikke det stof på samme – høje – niveau andre steder. Jeg gemmer alle eksemplarer af tidsskriftet, og de er også ’coffee table books’ hjemme hos mig i nogle måneder.”

– Ann Lehmann Erichsen
Forbrugerøkonom, Sydbank

Hold dig opdateret

Tilmeld dig TID & tendensers nyhedsmail og få en ugentlig opsamling på aktuelle tendenser direkte i din indbakke— og spar tid på research.
 • Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet giver du TID & tendenser, pej gruppen, tilladelse til at behandle dine data, altid i overensstemmelse med persondataloven, og du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage, hvis du ønsker det.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.