Ingrid ærter, Anicia linser og lupiner er navne, vi alle skal vænne os til. Fælles for dem er, at de tilhører familien af bælgfrugter og dermed er en del af de grønne proteiner, som vi alle skal spise mere af. Allerhelst 100 gram tilberedte bælgfrugter om dagen, hvis vi skal følge de nye klimavenlige kostråd. Et godt stykke fra de fem gram vi spiser i gennemsnit per person i dag. Så hvad skal der ti
Denne artikel kræver abonnement
Bestil nu og få adgang med det samme
Bestil i marts 2025 og få 50 % rabat på et års abonnement
Bestil abonnement
Har du allerede et abonnement? Så kan du blot logge ind

Flere artikler
Retail & e-tailGratis artikler
Adfærdsdesign og nudging: Skab bedre kundeoplevelser med små ændringer
(tt) nyhederGratis artikler
TID & tendenser nr. 1 er udkommet
Strategi & ledelse
Start strategiarbejdet med at se ’Terminator’-filmene
Strategi & ledelse