Blackweek

Spar 35 % på et års abonnement på TID & tendenser

Tør du vente til november 2024?


Uanset hvem du er, og hvilken branche du arbejder i, er det vigtigt at være forberedt på fremtiden. Verden ændrer sig konstant, og det er mere end nogensinde før afgørende, at du og din organisation er opdateret på, forstår og handler på trends og tendenser.

Det hjælper TID & tendenser dig med, når vi gennem vores artikler – både online og på print – holder dig opdateret på tidsånd, livsstil, samfund og forbrug og sparer dig for timevis af egen research og danner grundlag for, at du kan træffe beslutninger på et veloplyst grundlag.

Vi vil så gerne have dig med ombord. Derfor kører vi med hele 35 % rabat til og med søndag den 26. november 2023. Vi kører kun denne rabat en gang om året i forbindelse med Black Week, så du skal vente til november 2024 inden du får chancen igen. Tør du vente så længe?

Vælg dit abonnement


I forbindelse med Black Week sparer du hele 35 % på et års abonnement på TID & tendenser. Tilbuddet gælder til og med søndag den 26. november 2023, og er gældende for det første års abonnement. Herefter normalpris.

Free

En ugentlig nyhedsmail

Begrænset adgang til online artikler

0,-

Tilmeld nyhedsbrev

Pro

En ugentlig nyhedsmail

Fire årlige trykte udgaver af tidsskriftet TID & tendenser

Et eksemplar af Retail Mega Mag hvert år i april

Fuld adgang til online artikelarkiv

Fem brugeradgange

2.015,-

Få adgang nu

Andre, der abonnerer


Det siger abonnenterne


”Jeg læser TID & tendenser for at få inspiration, fornyet viden og andre vinkler. Det er velskrevne, tankevækkende artikler, og man finder ikke det stof på samme – høje – niveau andre steder. Jeg gemmer alle eksemplarer af tidsskriftet, og de er også ’coffee table books’ hjemme hos mig i nogle måneder.”

– Ann Lehmann Erichsen
Forbrugerøkonom, Sydbank 

”Tidsskriftet og nyhedsmailen fra TID & tendenser giver mig indsigt til at forstå tidsånden og forbrugeradfærden, og så er marketing-trends altid brugbare. Mit levebrød er at hjælpe virksomheder med at få et solidt kendskab til deres målgrupper. Derfor har TID & tendenser stor værdi for mig. Jeg bruger generelt min viden fra pej gruppen til at være på forkant med udviklingen, til inspiration og til at perspektivere kundegrupper.”

– Dorthe Noe
Målgruppespecialist og ejer, Noehow

”Jeg tjekker ofte artikelarkivet i TID og tendenser, når jeg researcher eller søger inspiration til en ny opgave. Både på fødevarer og detailhandel er de formidable til at samle de seneste globale og lokale trends.”

– Anne Glad
Selvstændig konsulent

Udgivelsesplan 2024


No.1 2024
22.02.24

No.2 2024
13.06.24

No.3 2024
22.10.24

No.4 2024
10.12.24

Hvorfor abonnere på TID & tendenser?


En ugentlig opdatering

Få viden og inspiration leveret i din indbakke en gang ugentligt, når TID & tendenser sender nyhedsmailen ud. Som abonnent har du fuld adgang til alle artikler.

Del med dine kolleger

Opret et login til flere af dine kollegaer på tidogtendenser.dk, så de også er opdaterede på tidsånd, samfund, forbrug og livsstil.

Årligt seminar

Kom gratis med til pej gruppens årlige Kick Off seminar, som er tre intense timer med fakta, forecasts og forventninger til det nye år for livsstilsbrancherne.

Tidsskriftet samler og formidler relevant viden om tidsånd, samfund, forbrug og livsstil på tværs af brancher.

Som abonnent på TID & tendenser modtager du fire årlige udgaver af tidsskriftet med posten.

TID & tendenser leverer netop det, som du har behov for, når du skal udvikle din forretning: Et annoncefrit univers med viden og perspektiv samt et solidt fundament til at vælge en retning og stå ved din mavefornemmelse.

TID & tendenser sparer dig dermed for timevis af egen research, samt endeløs refleksion og diskussion, og forbereder dig på fremtiden – både på kort og langt sigt.

tt portal

Et online artikelarkiv med viden og indsigter til dit næste projekt

Søger du information om et specifikt emne? Som abonnent på TID & tendenser har du adgang til vores omfattende artikelarkiv med hundredevis af inspirerende artikler. Brug vores søgefunktion til at finde artikler om præcis det emne, du arbejder med.


Bestil et abonnement

Har du spørgsmål til et abonnement på tidsskriftet TID & tendenser? Vi sidder klar til at hjælpe dig på support@pejgruppen.dk eller tlf. (+45) 97 11 89 00.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Ofte stillede spørgsmål

De trykte udgaver af tidsskriftet udkommer fire gange årligt. Du kan selvfølgelig også læse alle artiklerne fra tidsskriftet online. Hver uge samler vi op på interessante tendenser i TID & tendensers nyhedsmail.

TID & tendenser henvender sig til dig, der arbejder professionelt med innovation, produktudvikling, strategi, analyse, kommunikation, marketing og ledelse.