Black week - spar 33,33%

Spar 33,33% på et års abonnement i denne uge

Hvad får du ud af et abonnement på TID & tendenser?

TID & tendenser afkoder tidsånd, samfunds-, forbrugs- og livsstilstendenser – og kommer med konkrete bud på konsekvenser. TID & tendenser henvender sig således til dig, der arbejder professionelt med innovation, produktudvikling, strategi, analyse, kommunikation, marketing og ledelse.

Med TID & tendenser sparer du tid på research og forbereder dig på fremtiden.

Få et smugkig på indholdet i den aktuelle udgave af tidsskriftet her >

Ønsker du, at se en tidligere udgave af TID & tendenser for at få en idé om indholdet inden, at du bestiller et abonnement, kan du bestille en som PDF på support@pejgruppen.dk.

Free

Få adgang til udvalgte gratis artikler

Nyhedsmail

En ugentlig nyhedsmail med begrænset adgang til artikler

0,-

pr. år

Tilmeld dig nyhedsmailen

Pro

Få adgang til artikler, der afkoder tendenser og giver inspiration samt input til udvikling

Nyhedsmail

En ugentlig nyhedsmail med fuld adgang til artikler

Tidsskrifter

Fra 2022: Seks årlige trykte udgaver af tidsskriftet TID & tendenser med masser af viden og inspiration.

Retail Mag

To årlige udgaver af magasinet Retail Mag. En månedlig nyhedsmail fra Retail Mag. Mulighed for fem logins på retailmag.dk. 

Online artikler

Adgang til hele artikelarkivet - både nyhedsartikler og artikler fra de fire årlige udgave af tidsskriftet

Op til 5 brugere

Del din viden med fire kollegaer. Se her, hvordan du opretter et login til dem.

Billet til Kick Off-seminar

Bliv klædt på til det kommende år med gratis deltagelse for en person.

Rabat på strategikonference

Som abonnent på TID & tendenser får du kr. 1000,- i rabat på din billet til pej gruppens strategikonference. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

BLACK WEEK!
Spar 33,33% denne uge!*
Normalpris: 3.000,-

2.000,-

pr. år

Få adgang nu

*Tilbuddet gælder for abonnementsperiodens første 12 måneder, herefter gældende normalpris.

De abonnerer påTID & tendenser

Det siger kunderne

Rikke

“Jeg bliver ofte inspireret af at læse TID & tendenser. Tidsskriftet bringer altid spændende vinkler på emner fra samtiden. På en let tilgængelig måde hjælper TID & tendenser mig til at holde mig ajour på strømninger i markedet og/eller hos forbrugerne.”

– Rikke Hannibal, Senior Analysekonsulent / Business Partner i Kundeindsigt hos Coop Danmark A/S

”Jeg læser TID & tendenser for at få inspiration, fornyet viden og andre vinkler. Det er velskrevne, tankevækkende artikler, og man finder ikke det stof på samme – høje – niveau andre steder. Jeg gemmer alle eksemplarer af tidsskriftet, og de er også ’coffee table books’ hjemme hos mig i nogle måneder.”

– Ann Lehmann Erichsen, Uafhængig forbrugerøkonom

”Som rådgivere inden for kommunikation og medier er det afgørende for os at være opdaterede på relevant viden om forbrugerne, samfundstendenser og tidsånd på tværs af mange forskellige brancher. pej gruppen giver os overblik og kvalificeret fortolkning af de vigtigste trends og tendenser. Med abonnement på TID & tendenser får vi en god kombination af løbende opdateringer i onlineuniverset og fire årlige udgivelser, der går helt i dybden med interessante emner, som altid giver os nye, anderledes perspektiver på vores og vores kunders udfordringer.”

– Camilla Wrang, Business Planning Manager hos Mindshare

”Jeg tjekker ofte artikelarkivet i TID og tendenser, når jeg researcher eller søger inspiration til en ny opgave. Både på fødevarer og detailhandel er de formidable til at samle de seneste globale og lokale trends.”

– Anne Glad, Selvstændig konsulent

”Jeg ELSKER jeres magasiner (lækkert design, indhold og papirkvalitet) og bruger det ofte både i online- og printversion.”

– Ann Bergsmann, Grafisk storyteller hos LandboNord

Udgivelser i 2021

No. 1 2021
08.03.21

No. 2 2021
20.05.21

No. 3 2021
20.09.21

No. 4 2021
29.11.21

Tidsskriftet samler og formidler relevant viden om tidsånd, samfund, forbrug og livsstil på tværs af brancher.

Som abonnent på TID & tendenser modtager du seks årlige udgaver af tidsskriftet med posten.

TID & tendenser leverer netop det, som du har behov for, når du skal udvikle din forretning: Et annoncefrit univers med viden og perspektiv samt et solidt fundament til at vælge en retning og stå ved din mavefornemmelse.

TID & tendenser sparer dig dermed for timevis af egen research, samt endeløs refleksion og diskussion, og forbereder dig på fremtiden – både på kort og langt sigt.

Del med dine kollegaer

Opret et login til fire af dine kollegaer, og giv dem adgang til fordybelse, indsigt og inspiration på tværs af brancher.

Deltag gratis

Kom gratis med til pej gruppens årlige Kick Off seminar, som er tre intense timer med fakta, forecasts og forventninger til det nye år for livsstilsbrancherne.

tt portal

Nyhedsmail

Få input og inspiration leveret i din indbakke en gang ugentligt, når TID & tendenser sender nyhedsmailen ud. Som abonnent har du fuld adgang til alle artikler. TID & tendenser giver dig overblik samt input til nytænkning.

Black week - spar 33,33%

Bestil et abonnement

Har du spørgsmål til TID & tendensers abonnement? Vi sidder klar til at hjælpe dig på support@pejgruppen.dk eller tlf. (+45) 97 11 89 00. Ønsker du at betale dit abonnement med kort, skal du bestille abonnementet her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ofte stillede spørgsmål

Interesserer du dig for tidsånd, samfund, forbrug og livsstil, giver TID & tendenser dig relevant viden, inspiration og perspektivering.

De trykte udgaver af tidsskriftet udkommer seks gange årligt. Du kan selvfølgelig også læse alle artiklerne fra tidsskriftet online. Hver uge samler vi op på interessante tendenser i TID & tendensers nyhedsmail.

TID & tendenser henvender sig til dig, der arbejder professionelt med innovation, produktudvikling, strategi, analyse, kommunikation, marketing og ledelse.